Wie kent de maker van deze tekeningen
Nieuw Vredeveld heeft een aantal tekeningen gevonden. De stichting Vrienden van Nieuw Vredeveld wil deze tekeningen tentoon gaan stellen. Hiervoor wil men echter graag meer weten over de herkomst van de tekeningen en de maker.
Wie weet meer te vertellen over de tekenaar? Op de rechter twee foto’s is de signature van de maker zichtbaar: ‘Celle’.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 Wie kent de locatie van deze schilderijen

De stadsgids van Antwerpen heeft ons benaderd met de vraag of wij weten of wij de locatie van deze schilderijen kennen. De schilderijen zijn in 1918 gemaakt door de Belgische kunstenaar Jozef Posenaer (1876-1935). Tijdens de Eerste Wereldoorlog verbleef de kunstenaar in Domburg en Amsterdam. Vermoedelijk betreft het Amstelveen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wie heeft informatie over J. de Boer en/of (beurt) schipper J.F. Kesting?
Mevrouw Licht is op zoek naar informatie over J. de Boer en de (beurt) schipper J.F. Kesting voor een familiegeschiedenis die zij aan het schrijven is. Indien u informatie voor haar hebt, dan kunnen wij u met haar in contact brengen.
(Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of telefonisch (020-6416824).

 

Gezocht: Amstelveensch Weekblad 28 juni 1946

Wie heeft de beschikking over een exemplaar van het Amstelveensch Weekblad uit 28 juni 1946? Een onderzoeker is hiernaar op zoek. Indien u de vermelde editie van het AW hebt, dan kunnen wij u met deze persoon in contact brengen.
(Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of telefonisch (020-6416824).